Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

ČT bude nezávislá až poteče voda k horám, nebo se vymění je ředitel Dvořák.

6 5
možnosti
LM

na Bilsko nesahat !!!

0 0
možnosti
PB

..... nejsu fanda TV, ale jen tak, pro pořádek, aby mě něco podstatnýho neuniklo,- simvás, to vohrožení demokracie v ČT se v praxi projevuje jakVEU?

6 3
možnosti
FK

Tak, že spousta lidí přisátých na cecík polostátní organizace se cítí ohrožena na svých ziscích - a to je přece ohrožení demokracie, nebo ne?:-)

13 0
možnosti
JM

Asi panu Jaklovi vadí to potrhlé kádrování Standovce Berkovce, to potom ano.

9 3
možnosti
ZZ

Nikoliv, vadí mu to 10 leté nepřetržité adorování VH , V. Klause a jejich pochlebovačů a nohsledů.

Teď si uvědomuje že už 4 roky probíhá vlastně to samé - pokračuje se adorování VH, ale přidali se k nim STAN, TOP, Piráti a ODS.

;-D;-D;-D

9 6
možnosti
Foto

Vystihl jste to naprosto přesně, karma. Česká televize byla původně nástrojem, sloužící k dosažení Václava Havla do funkce. A lidé, kteří to zajišťovali, v ní stále zůstávají. To je důvomd, proč je tak jednostranná, tendenci a názorové zaujata Rv

24 18
možnosti
JL

Chcete provládní média jako v Polsku a Maďarsku? Kde se každý vládní krok chválí a opozice zesměšňuje? Pak si nominujte podobné profesionální rádce.

15 12
možnosti
JM

ČT privatizovat. Pak ať si pindaj co chtěj. Žádná veřejnoprávní média. Žádný koncesionářský poplatky. Žádný problémy s radou a podobně. :-)

8 6
možnosti
JF

Pane Jakle, Vy z IVK, aji ti z vovčáčci z Hradu, jste vážně puncovaní odborníci, Vy už máte, pokud sleduji cvrkot, ruku v ruce se zhrzenou Bobo i odiozním Xaverem českou TV dávno odkádrovanou. A abych nezabudl na volakedajšie krásne a úderne klausoidní předvolební heslo - doleva nebo s Klausem! No pasaran! ;-)

14 16
možnosti
ZK

lidé bystří jako vy tam mají tu šarapatku

11 7
možnosti
Foto

O jednom kádrování se hodně psalo. Kádrující se následně omluvil. Standa Berkovec.

8 1
možnosti
Foto

Pan Aleš Novák o tom neslyšel a nečetl, tudíž nesouhlasí.

0 0
možnosti
FS

Pokud silně vystupuje proti ČT pan Jakl, hradní skupina v čele s bývalým i nynějším prezidentem, skupiny koblihářů,hnědých a rudochů - no potom to zřejmě ČT dělá dobře a ve prospěch národa! Zvláště když si dovolí uvádět v pořadech "168 hodin" či "Reportéři" , Otázky Moravce atd. nějaké nepřijemné kauzy, dávají všetečné dotazy na dotace, na Vrbětice, mluví o nadbíhání Putinovi, anebo jen drobnosti např. opilého prezidenta před korunovačními klenoty a citovat jeho sprostoty uvedené v denní době (viz jeho volný překlad skupiny "Kočičí vzpoura")! No dovolte, říkají všichni výše citovaní, to je moc - vyházet vedení a redaktory, zadupat je do země - a dosadit skutečné znalce novinářské práce, třeba Bobošíkovou, Lipovskou a Xavera.....

21 22
možnosti
Foto

R^Neboť studu se nedostává tam, kde přijato jest, že "nevšedně náramný" účel světí podlé prostředky, podláky, podlouše a serviní slouhy ( jejichž styl a úroveň vypovídají o těch, komu slouží a souzní i s jejich charakterem a preferovanými hodnotami).

3 4
možnosti
  • Počet článků 442
  • Celková karma 35,84
  • Průměrná čtenost 4089x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik