Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Tak jsem si pročetl diskusi, a, možná je to jen nějaká shoda okolností, ale všichni ti, kdo odsoudili článek jako nesmyslný či hloupý, jakoby měli problémy porozumět psanému textu, když kritizují to, o čem článek nebyl.

0 0
možnosti
Foto

Václav Moravec se ptal prezidenta lékařské komory jak se chce vypořádat s tou menšinou lékařů, kteří se nechtějí očkovat, nebo prostě mají v něčem trochu jiný než oficiální názor. Jestli je plánuje třeba vyloučit z komory.

Kubek mě tedy docela překvapil, že se s nimi nijak vypořádat nechce. Co takhle třeba s nimi mluvit, debatovat? Ne, podle VM se s nimi musíme vypořádat. Ať žije svoboda :-/

0 0
možnosti
Foto

Kvalitní rozbor situace, karma R^

1 0
možnosti
Foto

Buďte od té dobroty a pro nás pomalejší zkuste vysvětlit, kdo a proč by se měl stydět. Děkuji.

3 0
možnosti
Foto

Nejhorší je, že už to leze všude. Dnes bylo ve zprávách, že někde někdo něco prováděl, nevím přesně co, protože jsem to poslouchala na půl ucha, ale zaujalo mě, že byla řeč o nějakém člověku, který je policii již dlouho známý jako antivaxer. To je ještě šílenější než jsem si myslela. Už zase máme režim, který v lidech podporuje jejich nejhorší vlastnosti.

4 0
možnosti
Foto

Jaký pán, takový kmán.

2 0
možnosti
EK

Všechno by bylo jiné, kdyby se na školách učila pořádně biologie, zejména biologie člověka, aby se od dětství vědělo, co ta vakcinace vlastně je a jak účinkuje. Je pro mě legrační, když proti vakcinaci brojí třeba lidé, přísahající na homeopatii.

4 1
možnosti
JP

Co je vakcinace?

Článku rozumím tak, že vaxeři napadli společnost. Ostatní by měli zůstat maximálně pospolu, aby se obnovila svoboda společnosti.

0 0
možnosti
PC
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
JP

Pokud sám souhlasíte, že přijímáte pokusnou látku, budiž. Když druhý člověk nechce být pokusným králíkem, chcete ho dostat po jehlu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 444
  • Celková karma 36,25
  • Průměrná čtenost 4071x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik