Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Očkování má vliv na zdraví člověka asi tolik, jako vstup do KSČ před rokem 1989. Stranická průkazka-nebo jak se to tenkrát jmenovalo- byla kovidpas a místo QRkódu byly známky.

0 0
možnosti
VV

To snad ne?

Jeste jsem neslysel ze by nekdo po ukazani QR kodu mel prednostni pravo na nakup cehokoliv. A to uz vubec nemluvim o Tuzexovych bonech.

0 0
možnosti
JN

Přijde mi to jako za komunistů, navíc spousta lidí, jako by se shlédla právě v tom jediném názoru. Očkovat a 3x očkovat. Je tady omíkron. Očkovat. A posilující dávku. Lidi váhají? Šup sem článek, jak neočkovaná zpěvačka zemřela na covid. Po covidu? Na embólii? Nestačí, tak přitvrdíme. Právě zemřel dvanáctiletý chlapec na covid. A pořádně to rozmáznout. Takže už od začátku "pandemie" zemřelo ve věku 0 - 12 let celkem 8 dětí. Zemřeli skutečně jen na covid?

A jakže se vlastně ten covid léčí? Vezměte si déčko, céčko, zinek a večer, pokud bude horečka, tak si lupněte acylpirín. Jo, a druhý týden, když to neudýcháte, tak si zavolejte rychlou. Ale do ordinace k nám nechoďte. Co tedy pro moji léčbu udělal stát? Nic. Jo, vlastně si mohu nechat píchnout prošlou vakcínu a jít se v práci 2x týdně otestovat. A pak snad nechytnu covid. Ale spíš ho chytnu. No ale nebudete mít těžký průběh, nedostanete se do nemocnice a nezemřete.

Ale počkat, nejsem očkovaný a lehce jsem covidem prošel, bez nemocnice a žiju. Jak to?

4 0
možnosti
VB

Politikům chutná moc, veřejnoprávním médiím zjevně stačí papouškovat jeden momentálně preferovaný směr, část odborníků přilnutá k mocným má střet zájmů nebo si chce více vydělat (např. utrácíme miliardy na testování bezpříznakových při omikronu chovajícímu se jako běžná viróza - i ta samozřejmě může přitížit více nemocným lidem, ale není třeba kvůli ní pronásledovat celý národ). Politici a jimi preferovaní "odborníci" různých zemí se vyhýbají zásadní otázce: proč loni v době očkování zemřelo s covid-19 v různých státech více lidí než v r. 2020 bez očkování. Např. v ČR, Izraeli, Dánsku aj. Nejrychleji si to lze ověřit na Worldometers.info. Nebo http://www.necenzurujeme.cz.

2 1
možnosti
MM

Probůh, už jste zase tady? Zachraň se kdo můžeš....:-/

3 4
možnosti
AN

A98l49e72š 86N85o80v57á60k

8. 2. 2022 14:08

jenže tady právě vůbec nejde o to, kdo je zrovna u vesla...

vidíme, že Fiala na Babišových restrikcích nic zásadního nemění, pandemický zákon je jen zakonzervování opatření, která by normálně byla jen v nouzovém stavu... rozhodně není důvod k jásotu.

2 0
možnosti
JK

Politici se silnějším mandátem se politicky prosadili, pan Jakl kňučí, že to nebyli ti jeho, jako v devadesátkách.

2 6
možnosti
ND

Silnější mandát? Aby byli silnější museli se s těmi mandáty sdružit :-)

3 0
možnosti
AN

A93l75e63š 33N13o21v72á90k

8. 2. 2022 10:28

podobné zacházení, jakého se dnes dostává "odpíračům" a "antivaxerům" můžeme očekávat za pár let, až se bude povinně muset jezdit elektromobily.

Konzervativní řidiči se spalovacími motory se dočkají mnoha restrikcí a nelichotivých nálepek...

7 0
možnosti
PV

P95a44v87e51l 18V94é43b33r

8. 2. 2022 10:47

Ono toho bude víc. Teď, když jsme si na nějaké to omezování pod rouškou zdravotního dobra zvykli, můžeme očekávat další zákazy a restrikce. Nejen spalovací motory, ale např. omezování spotřeby masa, svícení večer (aby bylo možno nebohé elektromobily nabíjet) a mnoho dalšího.

7 0
možnosti
Foto

Velká KARMA, přesně a výstižně řečeno.

12 1
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,89
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik