Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Novodobý Nostradamus z IVK promluvil.:-/

4 5
možnosti
Foto

Nestačilo by napsat, že se lidi měli dobře a budou se mít blbě a takhle to hloupě nerozvádět? Každýho zajímá, že bude žít v bídě a ne hloupý kecy. Nakonec jestli za něčí bídu může Babiš a nebo Fiala je tomu kdo se má špatně ceklem jedno, protože když to bude vědět, tak se na jeho bídě nic nezmění

0 0
možnosti
ZZ

Zkuste dnes nakoupit obyčejné armovací, železo, profily, tyče, plechy ...... a základní výrobky pro další zpracování z barevných kovů.

Nikdo vám je dnes už neprodá.

To je důsledek vojenských operací na Ukrajině i uvalených sankcí. ̈

;-(

8 1
možnosti
Foto

To je důsledek Putinovo přepadaní Ukrajiny. A buďte rád , že vám mužici nestřílejí do baráku ...

7 7
možnosti
Foto

Čekal jsem pozitivní článek o tom, že si ředu věcí srovnáme v hlavě (třeba životní hodnoty). A čtu konspirační blábol ...

13 14
možnosti
OH

To já jsem teda od Jakla nic lepšího než stupidní konspirační blábol nečekal.

4 4
možnosti
MG

Jakl - rusofil ktory nemoze svojmu velitelovi vyznat verejne lasku a chvalit jeho oslobodzujuce ciny ktore koncia v hromadnych hroboch, sa snazi posobit ako agent rozkladu zvnutra. Odporne, lahko prehliadnutelne, aj ked aj tak na to vela ludi skoci. Ci uz z hluposti, alebo zo zavisti, nenavisti, ci skutocne z realnej nudze.

5 12
možnosti
TK

Pane Jakle, Vy nekde vydite omezeni prava shromazdovaciho, byt jen v naznaku, nebo dušení obcanskych svobod? A ano, valka na Ukrajine je skutecne velky problem. A vite, kdo ten problem zpusobil? Vasi kamaradi Rusove

23 6
možnosti
MB

Speciální IT operace, která rozhodně není cenzurou, vám nestačí? Fakt, že vláda vytváří něco jako zrcadlový obraz ruského Roskomnadzoru, vám nestačí?

5 0
možnosti
VB

Ne pane Jakle, válka na Ukrajině je naše válka a jediná chyba, že Aliance do ní nejde naplno. Je to jako trhání náplasti z chlupaté nohy.

Naplno má na mysli výlet dobrovolníků na Ukrajinu v Abramsech, A-10, s děly a raketomety. A dovávky všeho, abychom byli týlem Ukrajiny.

Rusáky je potřeba porazit, oslabit, Puťka možná potom přijde o flek.

12 7
možnosti
PK

P83a28l72o 11K44a24z61o

9. 4. 2022 8:51

A ak nepride?

0 0
možnosti
Foto

Krize, kterou záměrně vyvolala minulá vláda , vyústila v ohrožení existence veřejnoprávních médií. Doufám, že se příště pověnujete dodávkám zbraní Rusku v době embarga.

5 9
možnosti
JR

Myslíte Francie, Německo, Británie, Finsko a další? O tom se moc nemluví, proč by měl pan Jakl?:-)

3 0
možnosti
Foto

A jak válka ovlivní Ukrajinu, kde je silné korupční prostředí? Schopní a vzdělaní lidé využiji situace a utečou ze země a nebudou se chtít vrátit. S těmi co zůstanou se bude obtížně budovat poválečná Ukrajina, snad se mýlím. U nás válka nebyla a doktoři utíkali za lepším. Tam by měla směřovat pomoc EU, ale nedovedu si ji představit.

14 4
možnosti
Foto

Proč by vzdělání lidé měli využívat válku k odchodu ze země? To jako že za míru nesměli? Uvědomujete si vůbec jaké hlouposti píšete?

7 11
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,46
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik