Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jan Keller: Máme u nás několik špičkových odborníků na energetiku. V abecedním pořadí: Pavel Janeček, Ivan Noveský, Vladimír Štěpán, Alena Vitásková. Skutečného odborníka v Česku (ať již v energetice, zemědělství anebo sociálních věcech či financích) poznáte naprosto bezpečně podle toho, že současná vláda ignoruje jeho rady. Po prostudování názorů odborníků na energetiku začínám mít dojem, že tato vláda vydrží tak maximálně do počátku topné sezóny. I to je pro ni nečekaný úspěch, tipoval jsem její životnost tak do žní.

2 0
možnosti
ZZ

Jasná politická linie a vysílání jasných impulsů, je důležitější, než přežití zdejšího průmyslu a obyvatel.

;-(

1 0
možnosti
Foto

Do ulic! A znárodnit ČEZ...

0 0
možnosti
ZZ

ČEZ se vůbec nechová jako lidumil - soudě podle toho, jak ukončuje smlouvy na plyn se současnými odběrateli.

;-(

0 0
možnosti
JS

V USA Biden zavira existujici plynovody, uhelne elektyrarny a nyni zarazil pronajem budoucich naftovych poli na federalni pude na Aljasce. Exponencialni narust cen pohonnych hmot je podle neho zpusoben v poradi: hrabivosti olejarskych spolecnosti, ruskou valkou na Ukrajine a kovidem!

0 0
možnosti
GK

Kdyby se v uplynulých letech většina Evropy nerozhodla zavírat uhelné doly a elektrárny, kdyby se nedívala na jaderný průmysl jako na čiré zlo (za což vše mohou zelení, často podporovaní Ruskem), žádný problém by nebyl. Hledat čistější zdroje, nežli je uhlí, je jistě dobrý úmysl, jenže musí být v souladu s realitou a technickými možnostmi. Uvedené bláznění ještě posílilo obdivování jistého autistického dítěte, kterému se jak Ježíškovi v jesličkách přišli klanět i šéfové Bruselu, no a jsme tam, kde jsme. A bude ještě mnohem hůř, protože ekofanatici neustoupí ani o píď. Přesněji, již se rozhodli, že když to nevyřeší OZE, je třeba ještě mnohem více OZE... (v roce 1943 v podobném stylu řečnil jistý pan Goebbels: "Ptám se vás: chcete totální válku? Chcete ji, přijde-li na to, ještě totálnější a radikálnější, než jak si ji dnes ještě vůbec dovedeme představit?"). "Papež" ekofanatiků, místopředseda EK, Frans Timmermans, se nedávno vyjádřil: "Napadení Ukrajiny je pouze „diverzním manévrem“ Putina s cílem odvést pozornost od řešení klimatické krize“... (!) Bohužel, dokud nepřijdou blackouty s mnoha úmrtími (většinou starých bezmocných lidí) nebo razantní zdražování naprosto všeho, ani veřejnost, zmasírovaná politiky a školstvím, se neprobudí.

9 0
možnosti
Foto

Já vidím jediný problém - výstavba JE trvá moc dlouho a nedokáže reagovat na situaci

0 0
možnosti
DZ

No hlavně v ČR. Tady stavíme vše 5x déle než jinde ve světě. Češi prostě organizátoři dobří nejsou a asi nikdy nebudou.

0 0
možnosti
OT

Kdy jste někdo od Jakla slyšeli něco rozumného?

0 14
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 11
možnosti
OU
JH

Ano, pane Jakle, svět je každou chvíli v nějaké kocovině. Jenomže rozdíl je v tom, že se zní - na rozdíl od Vás - dokáže vyspat.

1 18
možnosti
MK

Všem je nám jasné kam to ti zelení válečníci směrují, ale zaráží mě že ta většina si toto nechá líbit a dopustí devastaci celé EU.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS