Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem dohledal, že toto se týká omezení dusičnanů, protože tím mají znečištěnou vodu a vzduch. Nevím odkud se vzala informace že jde o metan a CO2? Neříkám že by to nešlo řešit nějak lépe, ale tady asi zrovna nejde o oteplení Země o 0,5°C za 100 let bo tak něco.

0 0
možnosti

J23a67n 37K46a94r23a53s32e25k

10. 7. 2022 18:46

[...] Výtečné holandské sýry [...]

jak muze nekdo tu gumovou masu nazvat syrem?

0 0
možnosti
Foto

To jste měl asi nějakou smůlu. Já když byl v Holandsku v sýrovém obchodě, tak mi oči přecházely, vybral jsem si něco hodně uzrálého a bylo to výtečné.

0 0
možnosti

J90a34n 17R81á35ž

10. 7. 2022 14:57

Mne připadají velice zábavné "kotrmelce" bruselských politiků. Například pan Timmermans v červnu loňského roku v Praze prohlásil toto: V Evropské komisi navrhnu zásadní rozšíření systému emisních povolenek, jejichž prostřednictvím by se mělo nově platit i za znečišťování ovzduší v důsledku silniční či lodní dopravy a vytápění budov. Průmyslové podniky či aerolinky by už neměly mít nárok na bezplatné povolenky."

No a ve středu otočil a prohlásí tohle:. "Řešení aktuální energetické krize musí převážit nad řešením klimatu. Rozhodně se nedostaneme, kam potřebujeme, když nedostatek energií způsobí zásadní roztržení ve společnosti"

Podle mne dostal strach, ne rozum. A to je dobře, když politici dostanou strach.

3 0
možnosti

Bojí se, ale bohužel ještě dost málo. Tihle odpovědní by se měli v noci vzbouzet zpocení hrůzou při pomyšlení, co si o nich myslí občané.

1 0
možnosti

Hm. Duchaplný příspěvek k tomu, že se v členské zemi EU střílí do demonstrantů. Kdyby to tak nebyli zemědělci v Holandsku, ale ti ... ehm... duhoví v Rusku, to by byla jiná, co?

4 1
možnosti

Píšete o něčem, čemu vůbec nerozumíte. Nizozemí má dlouhodobě velmi vysokou intenzitu zemědělské výroby a vysoké zatížení hospodářskými zvířaty. Nyní mají problém s pitnou vodou z důvodu znečistění nitráty a chtějí to řešit. Vy do toho pletete boj proti ochraně životního prostředí a proti "oteplovačům" v duchu ideologie V. Klause, kterou praxe dávnou vyvrátila. Trh vše nevyřeší.

3 5
možnosti

J93a87n 86K56a49r49a28s40e16k

10. 7. 2022 18:55

kdyby autor blogu bydlel na nemecko-holandskych hranicich a musel zit s tou mocuvkou, ktera tam je vecne ve vzduchu, tak by asi mluvil jinak.

Holandan vyveze mocuvku na pole a vitr od more to zazena nad Nemecko.

At zije a vzkveta intenzivni zemedelska vyroba!

Mlecna jezera a hory masla - to je blahobyt, ktery chceme!

0 0
možnosti

Holandský Vůdce by si měl dát pozor, mají tam totiž takovou zajímavou tradici. https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Johan_de_Witt

Jinak, s blogem souhlasím. Tohle, co se děje je totiž EU v celé své nahotě. O ničem jiném to není.

8 0
možnosti
Foto

Destrukce zemědělství a následně celé ekonomiky na Srí Lance také začala prosazováním tzv. "ekologického" farmaření. A mnohé evropské vlády mají velmi podobné úmysly, naši vládu bohužel nevyjímaje. Viz např. https://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/zpravy-zd/sri-lanka-se-docasne-vzdava-organickeho-zemedelstvi.ruinovalo-ekonomiku.

15 0
možnosti
  • Počet článků 445
  • Celková karma 35,58
  • Průměrná čtenost 4062x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik