Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... a tak dlouho si s tem Karel hrál, milé děti, až sa proměnil v jednoho velikýho trčálka!,- ...... Karlův ostrovtip to určitě nevotupí,- slušnej uvolňovák;-D!

4 0
možnosti

Pane Jakle, napadl mě v souvislosti s vaším textem jeden citát. Neválej se s prasetem v bahně, ušpiníš se a praseti se to bude líbit. Už jsem zapomněla který moudrý člověk toto moudro vyřknul, za to se omlouvám.

7 0
možnosti

Jestli je to moudro, tak to určitě musel říct Václav Klaus, paní Martino.

Váš příspěvek se mi opravdu líbí, asi jsem prase.

10 1
možnosti

Dle mého to Trčálek s tím obcováním s výfuky přehnal, nezdálo se mi to vkusné. jenže vy jste ho touto slabotou zachránil. Jsem zvědav, zda se k tomu ozve velevážný pan Stejskal.

4 0
možnosti

Souhlas.

Výrok p. Trčálka je ubohý, ale tenhle článek je slabota.

1 1
možnosti
Foto

A máme nového Nožičku ;-(;-(;-(;-(;-(

5 4
možnosti

Úplně stejné, jako bych četl reakci starého Kuly. :-)

2 0
možnosti
Foto

J98a81n 62Š76i92k

22. 8. 2022 15:42

Myslím, že Karel se Vašemu článku rozhodně zasměje a hned vyplodí vlastní. A dovolte: o třídu lepší :-) Hezký den

9 11
možnosti

Fanoušek, který má jasno už dopředu, by si asi nemèl v diskusích hrát na objektivního rozhodčího. ;-)

2 3
možnosti
Foto

Jako v rámci blogu a satiry a pomyslného souboje s KT jste, u mne, docela obstál. Jen se, jak znám mnoho Vašich veřejných výroků, obávám, že pro Vás je homosexualita jako reálie něco nepřijatelného a právě proto jste ji v dílku prvoplánové použil. A to jaksi dojem spíše kazí :)

1 0
možnosti

Už kdysi někdo moudrý řekl - "když neumíte být vtipný, buďte radši vážný". Ve vážné formě se hloupost projevu spíš ztratí, satira jí dá naopak vyniknout.

8 6
možnosti

Asi i liberální revoluce požírá svoje děti, když se nám tu do sebe pustí neoliberál s právem na výfuky s pirátským liberálem, který jede na jaderný pohon. Tady už jedině Sorose na vás, aby vás od sebe odtrhnul ;-D Jakmile jsme historicky-evolučně vyřešili niance teorteického socialismu jestli tedy nacismus (národní socialismus) nebo komunismus (mezinárodní socialismus), tak teď asi budeme řešit stejnou metodou jemné nuance liberalismu mezi neoliberalismem a liberální demokracií (jakéhosi upgrade demokracie podle posledních poznatků moderního sociálního inženýringu), a zatímco tedy historicky ověřený business as usualy pojede stranou dál na plné obrátky ... chlapci, chlapci ;-D

0 0
možnosti
Foto

Žil jsem v domnění, že Institut Václava Klause slouží k budování a udržování kultu osobnosti Václava Klause. Očividně slouží i k tajtrlíkování pana Jakla, který prokázal, že opravdu nemá talent, nemá...

8 8
možnosti

Tak to píše ten pravej.

12 2
možnosti

Hlava pivem vylitá...

4 5
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,97
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik