Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J96a53n 88R73á45ž

21. 10. 2022 14:13

Dnes jsem se dočetl, jak jedna mladá dáma radila panu Neffovi aby už odešel do důchodu a přenechal svět mladým. Dobrá rada. Gender, LGBT++++ harašení i ekotraumata bychom my dříve narození měli nechat opravdu na řešení mladé generaci.

Ovšem právo si z toho všeho dělat legraci, jako si dělá pan Jakl, si musíme ponechat.R^

0 0
možnosti
RJ

Znáte "Kukuřičné děti"?

0 0
možnosti
JV

J10i51r44i 49V33r43a50b48e24c

21. 10. 2022 10:38

;-DNo jo, dvě ženské v manželství a dva chlapi v manželství statistiky zase souhlasí ;-D

0 0
možnosti
OD

Autor to opět zvoral. Jako propagátor pevné, křesťanské víry v evropský původ a bílou rasu by měl požadovat, aby NHL výrazně omezila angažmá evropských imigrantů a povinně sestavila první lajnu z Apačů, Navahů, Algonkinů, Hurónů, dle geografické polohy. Stejný poměr musí být dodržen i v managementu soutěže a komisařem by měl být zvolen Geronimo.

Dále by měl požadovat, aby každý americký sportovec vlastnil Kartu kmenového původu a reprezentovat pouze a jen ten kmen, ve kterém byl kdysi zrozen ten praděda, který migroval. Tím by se Wayne Gretzky stal historicky nejlepším německým hokejistou všech dob a měl sochu na Alexanderplatz.

Určitý problém vidím u Afroameričanů, protože lovci otroků v Africe většinou německé statistiky nevedli. Uměli jistě dobře počítat, ale jen z hlavy, psaní nebylo zvykem. Takže stopa končí tam, kde si starý Jones koupil bio kombajn na bavlnu.

Jako patriot by pak měl požadovat kvótu na bílé, domácí, heterosexuální hráče v SK Slavia, kde kromě rodinných příslušníků českého správce čínských peněz hrají pouze Afričané a hoši z plakátu LGBT+. Poslední kmenoví našinci byli v minulosti segregováni Afričanem z Finska ve skotském klubovém dresu a stali se natolik zmatenými, že odešli hrát fotbal do Asie.

A pak se v tom Jákl vyznej.

0 0
možnosti
PK

Nejsem přítel "kvót", ani orientačních či módních - např. cpát ženy na prezidentky, premiérky, jen proto, že ....... U ledního hokeje = doména bílého muže, to nemusí platit věčně. Za mého mládí, t,j, před více jak 60 lety, měl svět kromě tradičních míšených Brazilců jen jednoho špičkového afrického čutálistu - Eusebia. A dnes ... Samozřejmě, vývoj by neměly ovládat kvóty, asi by v tomto spíše škodily.

0 0
možnosti
ST

Zcela nečekaně s tímto článkem souhlas. :-)

0 0
možnosti
RJ

Proč nečekaně? On politický nebo i jiný názor by neměl být důležitý v okamžiku kdy se řeší "obecné" problémy. Což spousta nejen v těchto diskuzích není ochotna pochopit.

5 0
možnosti
MR

Tady jde v Evropě o celkem přirozený proces, který ale poslední roky byl velmi aktivován ze strany EU.

Jde o to, že poznáváme zkušenost, jak společnost vede pravá mozková hemisféra, kde je vnímání celku, původně vidění na dálku bez detailů, dále kreativita, láska, emoce, sociální cítění, rodina, duchovnost. Po 2. světové válce, kde byla silně oslabena mužská populace, a nástupem hormonální antikoncepce kdy ženy mají už osud ve vlastních rukou, přišel věk feminizace školství, veřejná správy, dále rozpad velkých generačních rodin až k žití v páru a dnes jde o samoživitelky. Postupně se vytrácí archetyp levé mozkové hemisféry, kde je vnímání na blízko, tedy realita, řád, hodnoty, autorita, čas... Což je pak ovlivňováno pohlavím, a to od mateřské roviny k feministické a autoritářské otcovské. Celé to pak eskalovalo tzv. "ženskou revolucí"v EU, kde byla zaváděna pozitivní diskriminace a kvóty na obsazování manažerských a vládních míst. Hodně to pak zesilovala kancléřka Merkelová, jež se považovala za matku Evropy. Mladé generace následně vyrůstají do skleníkového světa, kde je mateřská snaha jim vše poskytnou a zabezpečit v domnění, že tím vytvoří zdravou osobnost. To je ale pravý opak chybí zde zkušenosti z života, jež z uhlí vytváří diamant. Navíc je zde i bludný kruh kde chybí inicializace do kolektivu a dospělosti, a dále mužský vzor a přístup, jak vnímá svět pravá mozkový hemisféra – žena. Tedy je zde prvek vnímat svět jako velkou rodinu, snaha vytvářet sociální byrokratické ochranné prostředí a zametat věci pod koberec, neochota vnímat realitu, což se potvrdilo po odchodu kancléřky Merkelové. Mladé generace jsou tedy v zajetí jednoho vzoru, jež se navíc otrkává v realitě a vytváří řízené skleníkové prostředí, tak že zde není cit pro realitu a řád, přichází vychylování těžiště reality, jež následně vytváří projevy jako bylo Arabské jaro, multikulturalismus, autocenzura, revize minulosti, nebinární pohlaví atd.

0 0
možnosti
MR

Vše pak je dáno tím, že máme dvě mozkové hemisféry a ty potřebují své podněty a vedení jež pak společně vytvoří duševní vnímání, to že mince má dvě strany, ale realita mnoho.

Navíc nežijeme v civilizačním vakuu, většina světa je v polaritě levé mozkové hemisféry, a navíc v instinktivní formě, tak že se zde vytváří společnosti, jež vedou tzv. civilizační predátoři, jako je Putin, Erdogan, Lukašenko a ty vítají slabost protivníka, tedy je to vlastně evoluce v přímém přenosu.

Pak tu je ještě jeden fenomén, a to že se odtrháváme od kontinuální reality do své vlastní, za čímž stojí naše existenční a mentální gravitace, jinak řečeno denní potřeby, musíme chodit do práce, dětí dát do školy atd. K tomu je zde fenomén redukce reality a to spánkem, co si pamatujeme z druhého dne a co bylo před týdnem.

To vše nás vlastně vtahuje do našeho vlastního světa a existence, denního vědomí, tak že ztrácíme přehled a zřetel že někam ujíždíme, ale i to jaký byl vývoj a chování všeho před časem. To je velký evoluční handicap dnešního člověka v tak rozvinuté informační době. To ještě zesiluje naše mentalita a pohlaví. Velmi nebezpečné je to v oblasti vytváření určitých samostatných celků, jež též podléhají těmto zákonům a gravitaci. Typické je to pro Evropský parlament. Zde pak tato mentální a existenční gravitace pak může vtáhnout své okolí do různých pastí, neboť zde chybí denní korekce realitou ... Tady je potřeba nejdříve pochopit tyto zákony jež mají značný dopad na vývoj člověka, jeho vnímání a práci s realitou, a k tomu, jak se vytváří denní lidské vědomí, s kterým se nerodíme, ale krok za krokem, dle genetického programu rozvíjíme dle fází ... Což se zde z generaci na generaci stále opakuje dokola a znovu každá nová generace musí objevit myriády Amerik, čímž do společnosti vnáší opakující se děje a chování, což závisí na fázi, v jaké jsou, zde to může být třeba naše minulost a najednou opět řešíme třeba Sudety, vlastně my už ne ale nové generace ano...

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že se ve světě rojí pseudoproblémy, které děsí tím, že je jejich tvůrci myslí vážně, nikoli jako test, zda se toho nějací nedůvtipníci chytí. Tak například načerněná tvář L. Oliviera v roli Hamleta nebo kanadského premiéra na nějakém maškarním bále. A nebo obavy Václava Klause & spol. z neznámého ukrajinského etnika, jehož zvyklosti a kultura by mohla do naší společnosti vnášet nesourodé prvky a s nimi nelad. Lidem jako by opravdu hrabalo.

2 0
možnosti
RJ

V podstatě ano. V obou případech je za tím snaha vnutit svůj názor někomu jinému.

1 0
možnosti
JH

J50i65ř98í 54H84o63u10f18e30k

20. 10. 2022 16:25

Jak rád píše kolega Ziegler : zasloužená karma.

3 0
možnosti
Foto

Ten závěr se tedy povedl. Když kvóty, tak kvóty :-).

5 0
možnosti
RJ

Ještě to ale nemá vymakané. Pořád je na "duálním" systému. Progresivisté jsou mnohem dál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 442
  • Celková karma 35,85
  • Průměrná čtenost 4089x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik