Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Tak urcite nebudu volit clovek, ktery pro svuj osobni zisk je schopen obetovat clena rodiny. Co by takovy jedinec udelal s republikou?

1 0
možnosti

Klidně jste se mohl kardinálnímu tématu alibisticky vyhnout.:-/

2 0
možnosti
Foto

8-o8-o8-o

Dost manipulativní blábol.

2 2
možnosti
JR

Vyborne napsane!! dekuji

3 0
možnosti
Foto

A kdy "k těm prezidentským volbám teda ještě něco napíšete"? :)

1 0
možnosti
JK

Jak hodnotíte svojí figuru? A co figura pana Klause? Možná by měli takové figury o jiných figurách raději mlčet.

Cítím z toho na konci navádění k násilnostem, hrajete snad Trumpovu kartu?

0 2
možnosti
VS

Velice dobre napsano pane Jakl. Ta situace s temito dvema finalnimi exoty ve spojeni s mentalitou ceskeho naroda je skutecne tristni.

2 0
možnosti
Foto

V minulosti bylo lidem vsugerováno, že slova Václava Havla o nepolitické politice je třeba vnímat jako důkaz o jeho odtržení od podstaty, od životodárného pramene demokracie, jimž je boj o moc všemi prostředky posvěcený účelem, kterým je moc sama.

Z již výše naznačených důvodů bylo vynaloženo mnoho úsilí na to, aby Havlova myšlenka vyjádřená i v uvedené zkratce připomínající možná bonmot, byla s větší či menší mírou blahosklonné shovívavosti přijata jako projev Havlova neumětelství a odmítána jako úlet filosofujícího snílka.

5 0
možnosti
Foto

KARMAR^!Tak nějak, ale hezky jste to napsal.

2 1
možnosti
Foto

Co že to vlastně napsal?

1 0
možnosti
Foto

Za mě PP alespoň nějaké postoje zastává. AB už asi dva týdny má taky nějaké postoje, některé z nich zcela opačné, než měl celá léta. Ale o něm víme, že slíbí cokoliv komukoliv, jen když mu to přinese zisk (finanční, volební). I vzhledem k dalším osobnostním rysům apod. jsem si nakonec vybral PP, i když je daleko od ideálního kandidáta. Ale AB je pro mě ještě o míle dál.

6 1
možnosti
Foto

Ještě bych dodal, že z některými postoji PP nesouhlasím (progresivní, prounijní apod.). AB je už dva týdny hrozně pro svobodu slova a proti € apod., ale nikdo z mozkem mu nemůže ani na vteřinu věřit, že něco z toho myslí vážně. Zvlášť když víme co celé roky dělal a jak neustále lže.

2 1
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 34,65
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik