Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak urcite nebudu volit clovek, ktery pro svuj osobni zisk je schopen obetovat clena rodiny. Co by takovy jedinec udelal s republikou?

1 0
možnosti

Klidně jste se mohl kardinálnímu tématu alibisticky vyhnout.:-/

2 0
možnosti
Foto

8-o8-o8-o

Dost manipulativní blábol.

2 2
možnosti

Vyborne napsane!! dekuji

3 0
možnosti
Foto

A kdy "k těm prezidentským volbám teda ještě něco napíšete"? :)

1 0
možnosti

Jak hodnotíte svojí figuru? A co figura pana Klause? Možná by měli takové figury o jiných figurách raději mlčet.

Cítím z toho na konci navádění k násilnostem, hrajete snad Trumpovu kartu?

0 2
možnosti

Velice dobre napsano pane Jakl. Ta situace s temito dvema finalnimi exoty ve spojeni s mentalitou ceskeho naroda je skutecne tristni.

2 0
možnosti
Foto

V minulosti bylo lidem vsugerováno, že slova Václava Havla o nepolitické politice je třeba vnímat jako důkaz o jeho odtržení od podstaty, od životodárného pramene demokracie, jimž je boj o moc všemi prostředky posvěcený účelem, kterým je moc sama.

Z již výše naznačených důvodů bylo vynaloženo mnoho úsilí na to, aby Havlova myšlenka vyjádřená i v uvedené zkratce připomínající možná bonmot, byla s větší či menší mírou blahosklonné shovívavosti přijata jako projev Havlova neumětelství a odmítána jako úlet filosofujícího snílka.

5 0
možnosti
Foto

KARMAR^!Tak nějak, ale hezky jste to napsal.

2 1
možnosti
Foto

Co že to vlastně napsal?

1 0
možnosti
Foto

Za mě PP alespoň nějaké postoje zastává. AB už asi dva týdny má taky nějaké postoje, některé z nich zcela opačné, než měl celá léta. Ale o něm víme, že slíbí cokoliv komukoliv, jen když mu to přinese zisk (finanční, volební). I vzhledem k dalším osobnostním rysům apod. jsem si nakonec vybral PP, i když je daleko od ideálního kandidáta. Ale AB je pro mě ještě o míle dál.

6 1
možnosti
Foto

Ještě bych dodal, že z některými postoji PP nesouhlasím (progresivní, prounijní apod.). AB je už dva týdny hrozně pro svobodu slova a proti € apod., ale nikdo z mozkem mu nemůže ani na vteřinu věřit, že něco z toho myslí vážně. Zvlášť když víme co celé roky dělal a jak neustále lže.

2 1
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 36,04
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik