Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na rekapitulaci je to dost krátké, chybí třeba Bamberg nebo Olovo, nebo i Zemanova vystoupení v Semaforu. A také to, že se vždy snažil, aby jeho nástupcem byl nějaký žvatla (Špidla, Bureš), asi aby vynikly jeho rétorické schopnosti.

1 0
možnosti

J70i43r14i 39T74i90c15h17y

11. 2. 2023 15:58

Asi jsme meli mit prezidentem Schwarzenberga a nebo Drahose!!

2 1
možnosti

J27i48ř11í 16H27o25r97k91ý

11. 2. 2023 10:25

Autor se mýlí, od 0 k 0 platí i pro Zemana.

2 1
možnosti
Foto

Už jsem to někde psal: M.Z. nikdy nebyl sociální demokrat, byl to jen člověk dychtící po moci a nechtěl se s V.K. dohadovat v jedné straně. Takže tohle tvrdit je kravinum...Tak si vybral tu druhou, potenciánálně silnou. A začal makat.

14 3
možnosti

I98v40a50n 84M36i96n95á37ř

10. 2. 2023 16:57

Je rovněž třeba připomenout, že tento prezident byl členem KSČ a nikdy se vlivu této ideologie zcela nezbavil. Těsně před vypuknutím sametové revoluce však napsal do časopisu "Zápisník" protistranický článek. Nutno přiznat, že po letech šlo o jeden z prvních. Proto si jej generace našich společnných vrstevníků pamatovala. Dokázal se tím - elegantně vetřít mez dizidenty .. a mnohými byl i takto vnímán.

3 4
možnosti

Pane Ladislave Jakle. Podle moji osobni uvahy, Zemanuv vek prinasi nasi zemi ukaz, ktery jsem vedel jiz na zacatku 90 let. Generace obcanu znajici dobu pred 89 lety musi vymrit, aby ti mladi mohli nastoupit a udelat tu republiky novejsi a modernejsi. Nepisi, ze nas stat bude lepsi nez dnesni, ale bude jiny.

Snad mohu udelat uvahu dnes, co muze narusit ten budouci vyvoj. V te budoucnosti muze prijit novy Zeman ci Klaus a dejiny se mohou opakovat. I ta demokracie se muze ztratit. Zalezi na hlavnim zakonu kazde demokracie a to je jeji organizace, podle ktere ma ta demokracie pracovat . Nechame-li tuto organizaci bez povsimnuti, ti novy Milosove a Vaclavove urcite se vyklubaji.

Ukazkou te nedostacne organizace je Evropska Unie. Myslenka krasna, ale usporadani pod psa. Proste ta myslenka silnych statu mit vedeni cele EU je proste neuskutecnitelna. Dnesni Francie a Nemecko nam musi byt hrozbou, Resenim je lepsi organizaci cele Unie.

Stejne je to i u nas v CR. Mame stat, kde po volbach skoro jedna polovina zvolenych nema zadnou velkou moc se podilet na smeru republiky. Mame koalicni skupinu, ktera jako diktator muze jednat po dobu mandatu. Dokonce ma vsechny penize statu k dispozici. Vse bez kakekoliv kontroly. A tato koalicni skupina ma pravo volby zakonu v te nejdulezitejsi komore Parlamentu. Zase bez mozneho odporu kohokoliv.

Minuly premiere toho vyuzil jen pro vlastni obohaceni. Muze vsak prijit osoba podobna jinym vedoucim statu (mohu i jmenovat) a zmena organizace nebude mozna a demokracie muze zaniknout.

Stejne tak je odchod prezidenta Milose Zemana po tech triceti letech, dostatecna doba ukazky, co je mozne v CR politicky udelat. Kazdy obcan si musi to ohodnoceni jeho osoby po tricetilete politicke kariere udelat sam.

0 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím se slovy jako diktátor, bez kontroly a podobně.

1 0
možnosti
Foto

Od nuly k nule.To platí i pro Zemana. Za pár týdnů po něm nestekne ani pes a bude muset žebrat o pozornost ze svého politického hrobu stejně jako ten Váš Klaus...

10 6
možnosti

Zeman nekonci jako nula jen proto, ze je vyrazne v zaporu... podobne jako Klaus. Dve ruske marionety, ktere jsou nekorunovanymi krali moralni destrukce teto zeme.

14 5
možnosti

J30i16r33i 87T27i39c46h38y

11. 2. 2023 16:06

Ve sve slepe nenavisti, tak jako ten v prispevku nad vami, plodite jen sve trapne vyroky.

0 4
možnosti

Aha, Jakl. Tak to je jasné. O morálních hodnotách tohoto spratka jsem si žádné iluze nedělal, ale tohle je celkem jasné. Rv

9 7
možnosti

Ale jistě se identifikujete jako pravičák, tedy skalní volič ODS od počátku devadesátek.

2 0
možnosti

Primárně bych uvedl, že Zeman sociálním demokratem nikdy nebyl. On velmi úspěšně použil stranu jako výtah k moci, ale kdyby ve stejné době "byla volná" nějaká jiná strana s podobným potenciálem, vstoupil by bez váhání do ní.

21 3
možnosti

UPlne stejne, jako Klaus nebyl nikdy pravicak... deregulaci najemneho nikdy neudelal, naopak nam zaridil bankovni socialismus (pro zlodeje).

7 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS