Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Jednooký mezi slepými! Politický kejklíř který svojí kariéru postavil na hlouposti velké části voličů a neschopnosti politických protivníků.

7 2
možnosti
Foto

Karma. Ale "Třicet let. Od nuly k nule. To platí..." i pro ODS. Škoda.

4 4
možnosti
Foto

ODS v koalici vyhrála volby a má nejen premiéra vlády,ale i další ministry. To opravdu na nulu navypada....

3 0
možnosti
Foto

J69a92n 48S46v12a35t58e25k

10. 2. 2023 10:55

Výjimečně s vámi souhlasím. To nic nemění na tom, že jsem Zemana nesnášel od druhého pohledu, kterým jsem svým okem na něj popatřil (při prvním byl u nás na FJFI během revoluce, tehdy téměř všechny přítomné nadchnul).

A jak tady již napsali předchozí diskutující - nezapomínejme, že jde o lháře a o člověka, který neváhá "mluvit o provaze v oběšencově domě" (co jiného je jeho skandální výrok v Kremlu na adresu obtížného hmyzu, totiž novinářů, které by Zeman "střílel"?)... A mohli bychom pokračovat.

Ono je to ale jedno - stejně si Zemana budou lidé pamatovat jako "korunovačního virotika", lháře a v závěru jako nemocného člověka, stejně jako si lidé pamatují pana Klase jako "Václava Propisku Klause".

11 4
možnosti
JT

J96i72r54i 16T57i83c57h13y

11. 2. 2023 16:10

Ted jste se ve sve neracionalni nenavisti pripojil k tem nahore.

0 1
možnosti
VH

Bože to je blábol... člověk s ohromným talentem...na chlast, lži a podvody!!! Po Václavovi Havlovi samolibý Udo Ješita a následně pád až na dno, fuuuj.Rv

14 14
možnosti
LK

Pane autore, zapomněl jste ocenit Miloše Zemana jako notorického lháře...

12 6
možnosti
MV

Být politický začátečník není hanba, protože není hanba být začátečník obecně. A být mazák není nějaká velká zásluha. Je to vždy jen otázka času. Podstatné je to ostatní. A tam se to dělí na dobré a špatné. V horším případě zlé.

1 1
možnosti
ZB

Vlastně dobře napsané. Jo Zeman byl svůj, osobnost která formovala naši politiku 30 let. To nejde popřít.

A ano, to jak provokoval maloměšťáky bylo na něm to nejlepší. O tom žádná!

10 15
možnosti
LN

Ono není tak těžké někoho provokovat. Jen ty maloměšťáky jste si k tomu přimaloval.

0 0
možnosti
Foto

Jednodušší lidé vyčítali Zemanovi vstřícný vztah k Rusku a Číně. Nedělal nic jiného, než státníci mnohem významnějších zemí, než je Česko. Vyčítal se mu obhroublý slovník. Jenomže na hrubý pytel patří hrubá záplata. S dalšími výhradami se dá jen souhlasit.

11 24
možnosti
RK

Ne Bicero. Nebyl na světě státník, který by kvůli RuSSku zesměšňoval tajné služby vlastní země a cíleně proti nim bojoval. V tom je Zeman světový unikát, kolaborant.

22 4
možnosti
JK

Zeman je nula už několik let, pane autore.

19 7
možnosti
Foto

Byl jsem rád, že byl prezidentem a že zvítězil navzdory mediální kampani, kdy byl líčen jako příznivec Číny a Ruska, naopak protikandidáti byli vždy ti slušní a prozápadní. To mi přišlo směšné a cílené na lidi, co neznají fakta, já dobře vím, že za jeho vlády naše země vstoupila do NATO, jeho strana hlasovala pro vstup, stejně tak jeho vláda chystala vstup do EU a vždy byl jasně pro EU. Můj názor na EU je podobný - EU je potřeba, ale pro volný pohyb zboží a osob a bez hloupých nápadů. Až k popukání bylo, jak před pěti lety někteří bloggeři valili článek za článkem, jak mohl zvítězit, jak to o našem národě vypovídá a že by bylo lepší, kdyby lidi nevolili, když volí takhle.

Někteří mu nemůžou zapomenout Rusnokovu vládu, ale vše bylo naprosto v souladu s Ústavou.

Co bych mu vytkl, tak názorovou nestálost, že si založil malou stranu SPO, přitom dříve proti malým stranám dost vystupoval, že jen ubírají hlasy a okopávají kotníky. Ve své knize také psal, že založit novou stranu v reakci na nespokojenost s ČSSD nedoporučuje.

8 22
možnosti
PV

Svet neskončil v roce 1998 v době vstupu do NATO, ale pokračoval dál.

A pokračoval jeho otevřenou spoluprácí s Putinovym režimem v kauze Vrbetice, Novičok, Nikulin, pricemz se stal hvězdou ruských propagandistu.

Kdyby skončil v roce 2002, zapsal by se do dějin jako prozapadni eurofederalista, lehce obhroublý, který uspesne vytáhl z bahna českou levici.

Díky pokračování jeho kariéry se z něj stal zapskly hulvát, kryjíci rozkradani majetku svých spolupracovníků, a otevřeně kolaborujici s Ruskem, a likvidátor ČSSD.

11 2
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 36,12
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik