Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Miloš Zeman, silná osobnost. Cením si u něho toho, že nenudil, žádné otřepané fráze. Mezi námi obyčejnými lidmi byl oblíbený!

7 24
možnosti
PK

Já se též cítím obyčejným člověkem. navíc téměř stejně stár, ale pro mě byl Zeman velkým zklamáním. Čím dál tím víc. Přitom oceňuji jeho rétorické schopnosti, chápu že přivedl na Hrad maníky kolem té pidistrany. Koho měl jiného a musel je nějak odměnit. Chápu že to měl nesnadné - tak jako Vondrák s Macurou volí Pavla, tak jeho muži volili Švejnara.

11 2
možnosti
JP

Nějaký odkaz by tu přece jenom byl: nepozvracené korunovační klenoty a červené trenýrky.

7 4
možnosti
MB

Béďa Engels má - "Podíl práce na polidštění opice". Miloš proslul svým dílem - "Jak jsem vás svou přítomností pomýlil v politice - Podíl ega na odlidštění člověka". Docela biblický úkaz. Cosi jako z Egypta.Padající žáby z nebe, sarančata s kobylkami. Prognostik ovšem vynikající. Od nuly začal a k nule se houževnatě propracoval ... :-)

20 2
možnosti

Ohromně se mýlíte. Zeman nelezl na nervy (jen) havlistům, nafoukaným intelektuálům a kavárenským povalečům, ale i zcela normálním lidem, ke kterým ovšem vy a váš guru máte nekonečně daleko.:-P

29 7
možnosti
IS

Na to, aby poznal, co je charakterově Miloš Zeman zač, nemusí být člověk nutně pokrokářem, havlistou, nafoukaným intelektuálem či kavárenským politickým kibicem. Stačí být člověkem se slušným vychováním, se základním přehledem a se schopností uvědomit si míru věcí a dějů. Takhle málo stačí, aby jeden seznal, že Miloš Zeman je všechno možné, jenom ne státník.

38 4
možnosti
Foto

To není politická analýza, to je plochý soupis událostí tendenčně podbarvených a více ideologických, než historicky fundovaných.

To, co je v textu o Zemenových 30. letech, by se dalo vyjadřit jednou větou.

Zeman působil (a škodil) 30 let ve vrcholných státních funkcích.

Autor Zemana vůbec nechápe.

20 4
možnosti
Foto

Nechť se ti začátečníci s ním vyrovnávají a vymezují vůči němu. Hlavně ať ho nekopírují. Paní Čaputová je také jenom člověk a není sama.

3 0
možnosti
JR

J10a83n 57R26á52ž

9. 2. 2023 17:31

Jakl přesně popsal důvody úpadku ČSSD do politického zapomnění:

(ČSSD) Živoří kdesi v suterénu. Ne, to není kvůli tomu, že by ji opustili voliči. To ona opustila je. V pozemanovském období se vykašlala na stará dobrá sociální témata, na starosti normálních zaměstnanců, a zamilovala se do módních velkoměstských pokrokářských hitů, které ovšem daleko lépe a věrohodněji už zpívali piráti a další zelené genderové bruselské odnože.

K tomu se dá jen dodat, že dřív nebo později ztratí voliče každá strana, která opustí programové základy na kterých postavila svoje volební úspěchy v minulosti.

14 0
možnosti
RJ

Máte pravdu, vy i pan Jakl.

4 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 36,03
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik