Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KARMA R^ Pro další diskutující přidávám odkaz na výsledky tohoto reprezentativního průzkumu mezi více než 3000 respondenty zde: https://www.sosp.cz/vysledky-pruzkumu/?fbclid=IwAR0Xs-BLv5B0atMIWFVgByCPmb5VcESljf8mdeCuRXu2UxtvJB1mr3aCD98 Na konci tohoto článku je ještě odkaz na pdf výstup s grafy.

2 0
možnosti
ZZ

Téměř 61 % dotázaných považuje v případě šíření nepravdivých informací za nejvíce nebezpečnou provládní propagandu bagatelizující energetickou a ekonomickou krizi.

R^

1 0
možnosti
Foto

No jo, například členové nejsilnějšího politického subjektu se bojí promluvit i o tom, ve kterých školách byly jejich děti buzerovány pošahanými kantory, a to přesto, že jejich předseda to nazval tím největším hnusem.

To hnutí ANO je už něco jako disent. Snad ti aňáci nebudou ještě hořce litovat, že ty případy kdesi komusi oznámili. Protože jestli se ti kantoři spojí a vyjdou do ulic, přihlížející člobrdové i orgány činné v trestním řízení budou strachem zcela paralizováni a občanská společnost zhyne.

1 0
možnosti
JK

Ale vy se nebojíte vyjadřovat názory, i když jsou to často neskutečné a rovněž i nebezpečné nesmysly, že ne? Tak co kdybyste postupně objížděl všechny, co se bojí vyjadřovat své názory a vysvětloval jim, že se bát nemusí, protože vy klidně plácáte, co chcete a nic se vám neděje.

3 3
možnosti
Foto

Vám ten humor opravdu nejde.

3 2
možnosti
ZZ

To není o humoru.

To je o tragédii, že lidé raději nemluví na veřejnostech o svých vlastních názorech, aby nebyli dehonestováni takovými odborníky, jako jste vy.

;-(

5 2
možnosti
Foto

To už bylo kdysi na Krétě a funguje to ještě někde v Africe. Stačí pár měsíců a za odhalenou bradavkou se nikdo neotočí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 445
  • Celková karma 35,97
  • Průměrná čtenost 4062x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik