Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Zlevněnkami" asi bloger rozumí prodejny typu "Vyplatí se". Pokud jsou vedeny solidně, nic proti. Dožil jsem se éry kdy je všeho nad všeho a tak se část zboží prodává a nakupuje tímto způsobem. Zvlášť když nedělám zásoby a co koupím - obratem sním. Osobně tam rád nakupuji, vždy se tam najde něco zajímavého - uzeniny, sýry, jogurty - od nás i z ciziny.

0 0
možnosti

A tak dnes jednu senátorku, která si v téměř jednolitě složené horní komoře parlamentu dovolila prezentovat postoje ne zcela konformní, odvezla z jednání rychlá záchranka.

Zdroj: https://jakl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=794913

Názory paní poslankyně byly vskutku nekonformní. Navrhovala např. abychom cvičili ukrajinské vojáky přímo na Ukrajině, což by znamenalo defacto naší přímou účast ve válce.

2 3
možnosti

:-) Máte představu kolik různých vojenských poradců, instruktorů NATO je už dávno na Ukrajině? Poletující AWACS není přímá účast?

5 1
možnosti

Buďme rozumní. Za Babiše bylo skutečně lépe. Byla konjuktura, prachy přitékaly samy. Jeho vláda nás neuvěřitelně dřela - sazby DPH zůstaly stejné. Tehdy mravné, nyní nemravné? Jedny z nejdražších v Evropě. Nic nebylo ušetřeno, reformy žádné. Já dnešní vládě vytýkám,že utrácí moc. Levice zase, že málo. Všechny stropy znamenají další zadlužení. Už i na senátorku došlo. Její tělo nevydrželo poslouchat ty vlastní kecy. Zřejmě nějaká nová tradice, v sanitce. Tak jo, hrozný Fiala. Rozvrátil ČR za 1 rok. Zajistil plyn, buduje ropovod a přípravu JE . No to je strašné. A to mělo být na Věčné časy ! Vážně, nastává nějaká nová sezóna ... :-)

4 0
možnosti

Myslíte že bez Fialy by nebyl plyn, ropovod a výběrové řízení JE?

1 1
možnosti
  • Počet článků 442
  • Celková karma 35,85
  • Průměrná čtenost 4089x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik