Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chytrá slova, jako vždy

2 0
možnosti

I62v67o 25B59o62u59š51e

1. 7. 2016 2:26

Promiňte, ale mají nějaký plán? Pokud ne, a vypadá to, že ne, tak výtka není projevem nadřazenosti.

0 0
možnosti

Ve skutečnosti je nejvyšším zájmem papalášů v Bruselu, aby se Británii dařilo hůř a hůř, proto jim to zkouší od začátku ztěžovat ze všech stran. Vymýšlí vlastně jakýsi skrytý systém sankcí vůči Británii, protože nic jiného než sankce neumí.

Částečně je to z důvodu uražené ješitnosti, protože ve vedení EU jsou jen malé úřednické povahy. A částečně Brusel musí co nevíce oddálit okamžik, kdy se Británie vzpamatuje a ukáže všem zemím v EU, že Brexit byl dobrý krok.

7 1
možnosti

VB, tak jako řada dalších záp. evropských států, bude, vedle hospodářské domluvy s EU, také muset řešit to, na co stále celá EU kašle a co bylo, vedle migrantů z vých. států, také důvodem k hlasování pro odchod: migrace muslimů do Evropy.

Dnes už jsou ve VB vyloučené lokality, na které se odvážní křesťané snaží upozornit svými provokačními pochody muslimskými komunitami s jednoduchými dřevěnými kříži. Nárůst muslimské populace je již hrozivý, zvláště když se podíváme na ročníky ve věku do 10 let.

Vrátím-li se k tématu, proč taková bouře odporu k celkovému výsledku hlasování právě v Londýně? Odpověď je v otázce: kolik žije v tomto starobylém anglickém městě původního obyvatelstva? Sotva polovina; a kolik je v Londýně muslimů? Většina z té druhé poloviny. Dobře cítí, že při samostatném rozhodování Britů, bez vlivu a podpory otevřené náruče Merkel a spol., může přijít na pořad dne jejich nezákonné postavení při srovnání, jaké zásady hlásají a co říká evropské právo.

Doufám, že se zatím spící, tradičně konzervativní Angličan probudí a využije rozjitřené situace ke změnám, které vykáží muslimskou komunitu do patřičných mezí.

7 1
možnosti

I45v51o 84B23o72u50š56e

1. 7. 2016 2:28

Nejvíce muslimů v Evropě má již tradičně VB.;-D

0 0
možnosti

Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest. Pravil snad kdysi Jan Amos Komenský v době, kdy slovo hovado ještě nemělo tak pejorativní nádech jako dnes a proto se omlouvám všem, kdo by se snad mohli tímto slovem, byť neoprávněně, cítit dotčeni.

0 0
možnosti

Tím chci říci, že VB nemusí nikam spěchat. Nikdo ji nemůže ke spěchu nutit a spěch není v jejím zájmu. Bůh sám ví, kdo bude sedět koncem roku na místě EU za jednacím stolem a zda bude vůbec nutno Společenství nového typu opouštět.

1 0
možnosti

J17i75r83i 91V70r12a83b30e28c

30. 6. 2016 20:31

Presne tak ,zadny plan a potom s plnyma gatama desertovat .To je politik!!

3 5
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,40
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik