Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to blbost.Proc nenazyvat veci pravymi jmeny?10 spodne kvasena,12 spodne kvasena,15 stout 17 IPA atd.atd.A presny slozeni a doba lezeni jasne napsana na obale.Ostatni je nesmysl.

0 0
možnosti

V hospodě každej řekne, že chce desítku, nebo dvanáctku. Případně (pokud je) tmavý, nebo řezaný, protože světlý se rozumí samo sebou. Podobně jako rum, každej rozumí českej rum tuzemák. Nařízený názvy lidi nepřijmou a nezlidověj. Úředník ať si produkt pojmenuje třeba čárovým kódem, lidem to bude fuk. :-)

0 0
možnosti

R60u27d34a 49S67l32a83v10í69k

13. 1. 2016 11:16

Pokud hospoda nabízí pouze světlou 10%, 11% a 12%, tak co jiného říkat, že?

0 0
možnosti

V hospodě každej řekne, že chce destítku, či dvanáctku. Případně (pokud je) tmavý, nebo řezaný, protože světlý se rozumí samo sebou. Podobně jako "rum", každej tím rozumí tuzemák. Nařízený názvy lidi nepřijmou a nezlidověj. Úředník ať si produkt pojmenuje třeba čárovým kódem, lidem to bude fuk.

0 1
možnosti

Jo, s tím se souhlasit dá dobře. R^

K tomu "plnému pivu": Mohl by si nějaký sládek nechat padnout něco lepšího. Tohle je až příliš jasný doslovný překlad z němčiny - Vollbier.

A chybí tam ještě dodatek k tomu "ležáku": To, co se dnes označuje jako ležák, nikde neleželo, aby prozrálo a skloubily se chutě, že ano. Takže když se pojem ležák uvolní a bude vázán (kéž by) na opravdový ležák, taky jen dobře.

2 0
možnosti
Foto

Český národ si ani za 20let nezvykl na používání označení "světlé výčepní" "světlý ležák" " ležák" a "speciál. A k tomu ještě tmavá piva.

90% lidí stále používá označení desítka, jedenáctka, dvanáctka.... I když už to na většině etiket není uvedeno.

A teď jim to někdo chce zase změnit. Hloupost.

8 1
možnosti

No, desítka, jedenáctka, dvanáctka byla logičtější označení

5 0
možnosti
Foto

Nejlepší pivo je to, které nám opravdu chutná, nehledě na jakoukoliv společnost. A vychutnat si ho sám v pohodě, bez všelijakých těch pitomých vlivů.

0 3
možnosti

Dobrý den , ano ano , v pátek jsem dal Šalandu v Prazdroji a že to bylo pivíčko .

0 2
možnosti

V Prazdroji pivicko?Hehe.

0 0
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,39
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik